Priser

Behandling

1 X TANDBLEGNING FOR 1 PERSON
2 X TANDBLEGNING FOR 2 PERSONER
1 X TANDBLEGNING (STUDERENDE)
1 X TANDBLEGNING (PENSIONISTER)

Aktuelle priser

1.395 KR.
2.500 KR.
1.195 KR.
1.195 KR.

Førpriser

2.400 KR.
4,800 KR.
2.400 KR.
2.400 KR.

Dine fordele ved at booke tandblegning i Odense hos Diamantsmil er:

  • Attraktive priser for studerende
  • Rabat hvis to personer booker sammen 
  • Øjeblikkeligt resultat
  • Skånsom tandblegning 
  • Garanti for mindst 4 nuancer lysere tænder 

Hurtigt og effektivt behandlingsforløb

Selve tandblegningen foregår på skånsom vis. Hos Diamant Smil i Odense benytter vi professionelt udstyr som er det bedste inden for tandblegning teknologi, der findes. Mere konkret bruger vi en kombination af en blegelampe og en blegegel. Selve midlet aktiveres af lampen og reagerer mod de misfarvninger, der er i tandemaljen. Gelen trænger kun ind i tandoverfladen, og gør derfor ikke skade på hverken tandkød eller emalje. 

Behandlingen tager omtrent 60 min. Odense tandblegning er derfor ikke nogen kæmpe behandling. Men vi har naturligvis forståelse for, at du kan have tandlægeskræk. Det skal ikke komme i vejen for din tandblegning. Vi afsætter gerne ekstra tid til dig og tager altid godt hånd om dig og dine tænder. 

Læs mere om tandblegning i Odense her på hjemmesiden. Du kan også læse, hvad tidligere kunder siger om netop deres tandblegning. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, priser eller for at booke en tid. 

 

Venindetur med blegning af tænderne? Eller en hyggetur med kæresten for begge at få et flot smil igen? Vi tilbyder fordelagtige priser til både studerende, og personer der booker tid to ad gangen. Resultatet ses med det samme efter behandlingen. Og du får altid garanti for, at dine tænder bliver min. 4 nuancer hvidere

 

Kampagnen gælder i en begrænset periode. Få flotte tænder med en effektiv og skånsom tandblegning på vores klinik, i København. Behandlingen varer ca. 1 time og resultatet ses øjeblikkeligt.

Vi fjerner misfarvninger på tænderne.
Du opnår 4-10 nuancer hvidere tænder.

Behandling udføres på klinikken
Diamant Smil
Tagtækkervej 6
5230 Odense M

Online tidsbestilling

Ring til 42 43 10 70
eller