Priser

Få et strålende smil til nedsat pris med vores tandblegnings tilbud!

Er du på udkig efter en skånsom og effektiv tandblegning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Diamant Smil i Odense tilbyder vi tandblegning til konkurrencedygtige priser.

Vores tandblegningsbehandling er skræddersyet til at give dig et smukkere og hvidere smil. Hos Diamant Smil i Odense tilbyder vi konkurrencedygtige priser, så du kan få en professionel tandblegning uden at sprænge budgettet.

Til en normalpris på 2400 kr, kan du nu få tandblegning til kun 1899 kr for én person. Men det bliver endnu mere fordelagtigt, hvis du vælger at få blegt tænderne sammen med en ven eller en kæreste – for to personer er prisen kun 3398 kr, normalprisen er 4800 kr.

Vi vil også gerne gøre vores tandblegning tilgængelig for studerende og pensionister, derfor tilbyder vi en særlig pris på 1699 kr (normalpris 4800 kr) til disse grupper.

Vores behandling udføres på klinikken i Odense af erfarne behandlere, og vi anvender kun blegegel af høj kvalitet, som er skånsomme for tænderne og tandkødet. Vi fjerner misfarvninger på tænderne, og vores blegelampe sikrer en mere jævn blegning, som giver et mere holdbart resultat.

Vores klinikblegning er ideel for dig, der ønsker at opnå et smukkere og hvidere smil uden selv at skulle gøre noget. Behandlingen er overstået på ca. 60 minutter, og vi tilbyder også en opfølgende behandling til en reduceret pris, hvis du ønsker at opretholde den flotte hvide farve på dine tænder.

Kontakt os i dag og book en konsultation, hvor vi kan vurdere dine tænder og give dig den bedste rådgivning. Vi lytter til dine ønsker og behov og tilpasser behandlingen herefter. Du finder os på Herluf Trolles Vej 30 B, 5220 Odense SØ.

Online tidsbestilling

Ring til 42 43 10 70
eller