Søger du efter Professionel Tandblegning i Odense? Her får du 100% Tilfredshedgaranti. Book tid online

Klinikblegning

Hvad er en Klinikblegning med lys?
Klinikblegningen er den mest effektive måde at blege tænderne på, da vi har det nyeste og bedste udstyr inden for moderne tandblegning.
Behandlingen foregår under kontrollerede forhold. Der benyttes koldt lys i stedet for laser, hvilket gør behandlingen ganske ufarlig..

Sådan gør man:

  • Tænderne pudses renses
  • Der påføres blegemiddel hvorefter der lyses med en speciallampe.
  • Processen gentages yderligere 2 gange
  • Man kan evt. få en tandblegningspen til efterbehandling

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje er de senere år blevet mere udbredt og accepteret i takt med den almindelige udvikling i samfundet.Når vi omgås andre mennesker affotograferer vi automatisk de personlige træk, og her spiller tænderne en stor rolle for vores opfattelse af hinanden.

Kosmetisk tandbehandling kan være vejen til et pænt og sundt smil.

Overvejelser før behandling
Kosmetisk tandpleje kunne også kaldes for æstetisk tandpleje, der udtrykker den holdning, at man ikke ukritisk udfører behandlingen, men foretager den med hensyntagen til den enkelte person og tændernes generelle sundhed.
Det er ikke altid en god ide, at slibe på sunde og raske tænder for at opnå et mere lige og hvidere smil. Det er heller ikke altid en fordel, at udskifte alle fyldningerne til fordel for nogle, der er hvidere.
Gule tænder kan blive hvidere!
Med årene bliver tænderne mørkere i farven, men med en blegning kan man i mange tilfælde genskabe tændernes oprindelige farve.
Ved tandrensning hos din tandlæge fjernes misfarvning og belægninger, men mener du, at dine tænder stadig er mørke efter tandrensning, kan det lade sig gøre at gøre dem lysere med en særlig metode!
Hvis du har sunde tænder, som ikke er kuldefølsomme, og synes du de er blevet for mørke/gule, kan de bleges hos os.
Misfarvede tænder
Tænder kan misfarves udefra (ekstern) eller indefra (intern) via tandens nerve. De eksterne misfarvninger er nemmere at behandle/fjerne end de interne misfarvninger.
Eksterne misfarvninger skyldes aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin. Også nydelsesmidler som tobak og lakrids og visse former for flydende medicin, fx jernmikstur kan give misfarvninger.
Interne misfarvninger kan opstå i forbindelse med en død nerve, specielt efter slag på tanden. Herved kan der opstå blødninger i nerven, og blodpigmenter kan aflejres i tanden, som bliver mørk evt. helt sort. Interne misfarvninger kan også opstå i forbindelse med rodbehandling af en tand pga. blød. Derudover kan interne misfarvninger også skyldes påvirkninger af tænderne i fostertilværelsen, f.eks. hvis moderen får bestemte slags medicin. Også visse arvelige sygdomme kan sætte deres spor i tænderne, som misfarvninger og defekte strukturer.

Spørgsmål og svar
Kan alle behandles?
Alle der ønsker, at lysne deres tænder kan få glæde af klinikblegning. Det gælder især dem der måtte have svære misfarvninger forårsaget af mad, drikke og tobak. Ved tanddannelsesforstyrrelser kan misfarvningerne sidde så dybt, at det ikke er muligt at klare problemet med blegning alene. Dette kan vi vurdere og i givet fald foreslå andre løsninger på problemet.
Kan jeg blive behandlet når jeg er gravid?
Selvom alle de undersøgelser der er foretaget ikke giver anledning til bekymring har vi besluttet, at vi ikke vil behandle gravide kvinder eller ammende mødre.
Hvordan vedligeholdes resultatet?
For at vedligeholde resultatet har vi følgende anbefalinger: Nedsæt forbruget af tobak, te, kaffe, rødvin etc. – Børst dine tænder 2 gange dagligt.
Vil behandlingen også blege kroner og fyldninger?
Som udgangspunkt vil fyldninger